Angostura 1919 Érlelt rum 0, 7l [40%]

Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

Angostura 1919 Érlelt rum 0, 7l [40%]

15 950 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
italszakerto.hu
Termékleírás
Gyártó vagy Importőr Panna Koktél
Típus Érlelt Rum
Űrtartalom 0.7
Gyártói cikkszám (MPN) 1234
Származási hely Trinidad & Tobago
KN kód 2208403900
EAN 0075496331969
Alkoholtartalom 40%
Google Termék Kategória 413
Brand Angostura
-- Szállítási idő 1 nap
- Szállítási idő 1-5 nap
Termék változatok 1919

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Az Angostura 1919 érlelt rum egy prémium minőségű ital, melyet a híres angosztúrai rumgyárban készítenek Trinidad és Tobagó szigetén. Ez a különleges rum a gyár stílusára jellemző eleganciát és tökéletességet tükrözi.

Egy telt, aranyló színű rum, amelyet kiváló kézműves technikával és gondos odafigyeléssel palackoznak. Az Angostura 1919 keverékében szereplő különféle rumok tökéletes harmóniája teszi világhírűvé, melyek hosszú érlelési folyamaton esnek át, és ezáltal igazán kifinomult és gazdag ízt eredményeznek.

Ez a rum finom, karamellizált cukor és édes vanília jegyekkel bír, melyeket kiegészít a zamatos, érett gyümölcsösség. Aromája gazdag és intenzív, melyet csak a legjobb minőségű, természetes összetevők használatával lehet elérni. Az Angostura 1919 hihetetlenül sima és kellemes, melynek fogyasztása igazi élményt nyújt, legyen szó szűzrumként fogyasztásról vagy különböző koktélok alapanyagaként való felhasználásról.

Ez a 0,7 literes üveg a karizmatikus angosztúrai rumok szerelmeseinek különleges ajándékot jelenthet, vagy éppen kiváló választás lehet a saját italgyűjtemény bővítésére. Az Angostura 1919 Barna rum tökéletes összhangot teremt a hagyomány és a modern kifinomultság között, és garantáltan kielégíti a rumkedvelők legmagasabb elvárásait.

Az Angostura 1919 érlelt rum egy különleges és exkluzív ital, amely meghódítja az igazi rumrajongók szívét. Ez a 0,7 literes üvegben kapható rum a híres angoszturai rumgyárban készül, amely a Karib-tenger szigetei közül Trinidadon található. A termék neve, az Angostura 1919, egyértelmű utalást jelent a rum alapanyagára és a gyártására.

Ez a kiváló minőségű barna rum sokak szerint a legjobbak közé tartozik a piacon. Az Angostura 1919 egy több éves érlelésen átesett rum, amely idő alatt gazdag íz és karakter nyer. Ez az érlelési folyamat teszi lehetővé a rum gazdag, mély árnyalatát és a tökéletes egyensúlyát.

Az Angostura 1919 rummal találkozva azonnal érezhető az aromák és az illatok intenzitása. A rum könnyedén kinyitja az ajtókat a karibi paradicsomba. Illata trópusi gyümölcsökkel, például banánnal, mangóval és ananásszal kényeztet. Ezen kívül a fűszerezett tölgy, a vanília és a karamell jellegzetes jegyei is megjelennek, amelyek tovább növelik az ital varázsát.

Az Angostura 1919 rum nemcsak egyedi aromáival és ízvilágával, hanem az elegáns megjelenésével is kitűnik. Az üveg egyedi tervezésében a hagyomány és a modernizmus találkozását szimbolizálja. Az arany színű matrica, amelyen a nevének és jelöléseinek részletei mellett megtalálható a rum 1919-es becenévét tartalmazó jel is, a termék történelmi jelentőségére utal.

Azt is érdemes megjegyezni, hogy az Angostura 1919 rum tökéletesen megállja a helyét számos koktélkészítéshez. Választhatjuk a híres karib Daiquiri-t vagy a gyümölcsös rum punch-ot, amelyekben kiemelkedik a termék egyedülálló íze.

Összességében az Angostura 1919 Barna rum egy remek választás mind a rumrajongók, mind a különleges italok szerelmeseinek számára. Az üvegben található 0,7 liter rum egy izgalmas kalandot nyújt, amely során megtapasztalhatjuk a Karib-tenger varázsát és a rumkészítés művészetét. Tekintse meg a Angostura 1919 Barna rumot, és merüljön el a karibi hangulatban!

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.