Pedro Mandinga Raspadura white rum 40% 0, 7L

Pedro Mandinga Raspadura white rum 40% 0, 7L

29 260 Ft
Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

Pedro Mandinga Raspadura white rum 40% 0, 7L

29 260 Ft
+ 2 390 Ft szállítási díj
Részletek a boltban
irány a bolt »
bareszkozok.hu
Termékleírás
Pedro Mandinga Raspadura White Rum – Frissesség és őszinte karakter A Pedro Mandinga Raspadura egy elsőrangú, Panamában készült fehér rum, amely különlegessége abban rejlik, hogy raspadura – azaz karamellizált nádcukor – felhasználásával készül. A hozzáadott raspadura egyedülálló, natív karaktert és igazi cane juice stílust kölcsönöz a párlatnak, ami nem tipikus melasz alapú rum – ez egy autentikus punzó nélküli élmény. Jellemzők:
  • Szín: kristálytiszta, érleletlen fehér rum – üde és tiszta vizuális megjelenés.
  • Illat: friss, édeskés jegyekkel – karamellizált nádcukor, némi citrushéj és vajkrém utóhanggal.
  • Lecsengés: közepesen hosszú, száraz és gondtalan – meleg, kellemes felhanggal, ami könnyed, mégis karakteres lezárást ad.
A típusát tekintve unaged fresh cane juice rum (érleletlen, friss cukornádlé rum) kategóriába tartozik – tökéletes választás azoknak, akik a frissességet és a valódi nádcukor ízét kedvelik.
  Fogyasztási javaslatok
  • Tisztán, jól lehűtve.
  • Kiváló alap koktélokhoz, amik frissességet és energiát igényelnek – pl. Daiquiri vagy Mojito, ahol az ital karakteres, de kiegyensúlyozott tartalommal bír.

Koktélrecept: Raspadura Mojito
Hozzávalók: < /strong>
  • 5 cl Pedro Mandinga Raspadura White Rum
  • 8–10 friss mentalevél
  • 2 cl raspadura szirup (pl. melegített raspadura és víz egyenlő arányú keveréke)
  • Fél lime facsart leve
  • Szódavíz
  • < li>Jégkockák
Elkészítés:
  1. Egy magas pohárban helyezd el a mentaleveleket és a raspadura szirupot, gyengéden tördd össze a mentaleveleket.
  2. Add hozzá a rumot és a lime levét, majd töltsd meg jéggel.
  3. Keverd át, majd töltsd fel szódavízzel.
  4. Díszítsd mentalevelekkel vagy lime karikával.
Ízélmény: üde, üdítő, édes-savanykás, ahol a raspadura karamellizált nádcukra ad egyedi, natív ízt – igazi modern klasszikus.
Koktélrecept: Passion Raspadura Daiquiri
Hozzávalók :
  • 5 cl Pedro Mandinga Raspadura White Rum
  • 2 cl lime-lé
  • 2 cl passionfruit szirup
  • 1 cl cukorszirup
  • Jég
  • Lime díszítésnek
E lkészítés:
  1. Tö lts meg egy shaker-t jéggel.
  2. Öntsd bele a rumot, lime-levet és a szirupokat.
  3. Alaposan rázd össze kb. 10–15 másodpercig, hogy jól lehűljön.
  4. Szűrd finoman előhűtött koktélos pohárba.
  5. Díszítsd egy vékony lime-szelettel.
Ez a recept élénk savakat, trópusi gyümölcsösséget és a Pedro Mandinga természetes nádcukor-alapját ötvözi. Kiváló aperitif – üde, kifinomult, mégis karakteres. A Pedro Mandinga Raspadura White Rum egy ritka, kézműves jellegű fehér rum, amely a karamellizált nádcukor karakterével igazán friss és élénk élményt biztosít – tisztán vagy koktélban egyaránt lenyűgöző. Ez a rum azoknak készült, akik a karakteres, mégis könnyű és tiszta párlatok iránt elkötelezettek. Vásárolj bátran a KoktélBoltból, ahol mindig pontos és szakszerű a kiszolgálás! KoktélBolt. hu a báreszközök és koktél alapanyagok szakértője.

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.